Energiteknik

Vi utför energiförbättrande installationer och arbeten för alla sorters fastigheter så som:

  • Installation av IVT- värmepumpar för luft, berg, sjö -och jordvärme
  • Injustering av värmesystem 
  • Installation av energieffektiva reglersystem

vatten och sanitet

Vi utför service och nyinstallationer av vs-installationer.

Av oss kan ni få ett kostnadsfritt hembesök inför ert projekt.


Vi säljer kompletta badrum och är proffs på att installera märken som Ifö,Mora, FMM, Gustavsberg, Svedbergs,Hafa, Noro, Grohe, IDO, Inr och Tapewell. Har ni speciella önskemål så försöker vi anpassa oss och förhandla priser åt dig. 


Vi är ackrediterade av Säkervatten vilket är en trygghet för dig som kund.


Stora och små fastigheter

Vi arbetar med en bred skala av projekt. Från Borås Arena till ett litet badrum i utkanten av stan. Vi tar oss ann de projekt där vi känner att vi kan leverera ett bra utförande i rätt tid så tveka inte att kontakta oss vare sig det är en lägenhet, villa, hyreshus eller industrifastighet. 

projektering

Det är viktigt att tänka på helheten inom energi och smarta installationer när man inleder ett byggprojekt. Vi hjälper er genom hela processen från ide till inflytt. Vi har flera års erfarenhet av vs-projektering i både villor, bostadsområden och industri. Vi ritar i MagiCad som skapar tydliga och informationsrika modeller samt kan hjälpa till med energibalansberäkning enligt de senaste kraven i BBR.

SOL OCH POOL

Det ultimata lyftet för er fastighet - solenergi och egen pool. 

Vi hjälper er att ta tillvara på den alternativa energin som det finns tillgång till vid just er fastighet. Vi samarbetar på poolsidan med Pahléns och installerar poolvärmepumpar  - kika gärna mer på poolsystem här.

sjövärme

Vi har efter många års erfarenhet arbetat fram ett eget koncept och material för att på bästa sätt lägga ner sjövärme till villa.

Vi tillverkar själva dessa specialformade sjövikter som kan säljas separat eller med installation.