Hör av dig

Boka gärna tid för ett personligt möte hos oss!

Vi jobbar med allt inom rör

Förutom att jobba med att erbjuda förstklassig service, installation och underhåll av värmepumpar erbjuder vi även flera olika typer av tjänster inom VVS. Vi utgår från vår firma i Borås och vi utför VVS tjänster i Sjuhärad med omnejd och vi drivs av att erbjuda lokala tjänster med en långsiktig kvalitét.

Vi jobbar med tjänster som rör VVS rör, vi erbjuder tjänster som utförs av certifierade VVS montörer som kan jobba med allt från att byta ut en kökskran till avloppsrör och mer därtill. Tack vare att vi har funnits i branschen i så många år har vi även här lyckats se vad det finns för typer av behov ute bland våra kunder och vi har tagit fram välanpassade och kostnadseffektiva VVS tjänster för att möta de önskemål som vi ser finns inom olika typer av VVS tjänster.

Vi jobbar verkligen med allt inom rör och vi ser att det finns ett behov av stabila tjänster som går att lita på inom det här området kring VVS. Det finns många olika företag som erbjuder tjänster inom VVS service och det kan vara svårt för dig som kund att veta vad du ska välja för att få det bästa resultatet.

Energirör i Borås vill vara ditt självklara VVS-val

Just för att vi ser att det kan finnas en del oklarheter kring vem som utför VVS tjänster med bäst resultat till lägst pris så har vi tagit på oss att vara en trygghet för kunder som väljer att vända sig till oss. Vi vill vara ditt självklara val och vi vill att du ska känna dig omhändertagen från dagen du tar kontakt med oss för en kostnadsfri offert till dagen du står i ditt kök eller badrum och känner bördan från det som var trasigt lyftas från dina axlar.

Problem som kan uppstå i hemmet kan tyvärr bli en börda för många, speciellt barnfamiljer och där vill vi finnas till för att med vår expertis så effektivt och prisvärt som möjligt lösa problemet som uppstått. Våra VVS tjänster är framtagna på en grund av kunskap och erfarenhet som vi har samlat på oss genom att i två generationer jobbat i branschen.

Enkelhet är ett nyckelord inom vårt arbete och med det menar vi inte att vi tar lätt på det vi gör utan vi menar att det ska vara enkelt för dig som kund. Snabba, prisvärda och trygga VVS tjänster utan konstigheter och självklart med ROT-avdrag.

Värmepump i Borås, service och garantiservice
vvs rör

VVS utbud att räkna med

Vi har ett brett utbud av VVS-tjänster som vi är otroligt stolta över och som vi sticker ut i jämförelse med andra företag inom samma bransch i Borås. Vårt breda utbud innefattar exempelvis badrumsrenoveringar och då kan det handla om allt från att byta ut en trasig blandare till större renoveringar och mer djupgående service.

Har du problem med vattentillförseln i huset kan vi utföra service och underhåll för att förnya och fräscha upp befintliga produkter för att återställa vattentillförseln till huset. Det kan vara så att din varmvattenberedare gjort sitt efter många års trogen tjänst och då kan vi gå in för att se till att värmen i vattnet kommer tillbaka genom effektiv och prisvärd service och enkelt underhåll.

Har du ett problem med kranar som droppar eller att det är vatten på ställen där det ska vara torrt är det bara att stänga av huvudkranen och kontakta oss så kommer vi och löser problemet. Vi har även flertalet kontakter och samarbeten med hantverkare runt om i vår stad och kan i samråd med dem erbjuda en hel entreprenad till ett lågt pris.