Hör av dig

Boka gärna tid för ett personligt möte hos oss!

Vi är experter på värmepumpar i Borås med omnejd

Vi på Energirör i Borås AB har vårt säte på Gamla Brämhultsvägen 75 i centrala Borås och vi har funnits i staden i 25 år och har en lång erfarenhet av effektiva, trygga och prisvärda entreprenader inom energi.

Idag drivs företaget av Peter Sjögren som sitter på en enorm passion för energi, miljö, teknik och värme och han jobbar varje dag för att du som kund ska få en produkt av absolut högsta kvalitét. Vi inom företaget har många olika expertområden och täcker många delar inom energi och värme med vår gedigna kunskap och breda expertis.

Något som vi har arbetat med sedan start är värmepumpar, luftvärmepumpar, vatten värmepumpar och bergvärme och vi brinner för att optimera din fastighet energimässigt så att det passar dig som kund och dina behov och önskemål. Tack vare vår långa erfarenhet har vi lyckats se vad det finns för typ av behov ute bland våra kunder i Sjuhärad med omnejd och har utifrån det tagit fram alternativ som passar olika typer av behov. För oss handlar värmepumpar om så mycket mer än bara värme och energi, för oss handlar det om en trygghet för dig som kund.

När vi jobbar gör vi det med glädje

Precis som rubriken lyder har vi en brinnande passion för vårt jobb och vi drivs hela tiden av viljan att erbjuda dig som kund en trygg och prisvärd lösning för din fastighet. Luftvärmepumpar tar frisk luft från utsidan och använder den för att skapa värme inomhus samt tappvarmvatten till din fastighet. Det låter säkert lite märkligt men en luftvärmepump fungerar precis lika bra oavsett om det är en varm sommardag eller en kall vinternatt.

Tack vare din luftvärmepump kan du sänka kostnaden för uppvärmning av din fastighet med upp till 70%. För en luftvärmepump krävs det heller ingen borrning eller grävning vilket gör installationen otroligt snabb och effektiv.

Värmepumpar är ett otroligt kostnadseffektivt sätt att värma upp din fastighet och utöver installation erbjuder vi även service och utbyte av värmepumpen vid behov. För oss handlar vårt jobb om att gå in med vår drivkraft och passion för att skapa ett så bra resultat som möjligt för dig som kund och installation av värmepumpar är ett sätt vi väljer att göra det på.

Fastighetspumpar

Vårt breda utbud ger dig som kund många alternativ

Vi har ett otroligt brett utbud av värmepumpar och det gör att du som kund får flera alternativ att välja mellan och vi finns till hands för att ta fram det alternativet som passar dina behov och önskemål bäst.

Tack vare en värmepump från oss på Energirör i Borås så får du som kund en trygg, underhållsfri och kostnadseffektiv uppvärmning av din fastighet för många år framöver. Värmepumpar går även att kombinera med exempelvis fjärrvärme för att få det bästa av två världar och om du som kund är intresserad av den här typen av anpassningar hjälper vi dig självklart med att hitta det bästa för just dig. Vi erbjuder service av värmepumpar genom IVT certifikat och du kan boka ett kostnadsfritt hembesök för att få en personligt anpassad offert från oss.