Hör av dig

Boka gärna tid för ett personligt möte hos oss!

Vi är experter på Bergvärme

Det finns ett område inom alla tjänster vi erbjuder som ligger oss lite extra varmt om hjärtat och det är installation, service och underhåll av bergvärmepumpar. Bergvärmeinstallation är något som vi har jobbat med sedan starten av företaget för 25 år sedan och vi har en gedigen kunskap inom området som vi använder för att erbjuda dig som kund tjänster och utförande i världsklass.

Bergvärmepumpar använder solenergin som lagrats i berg, jord eller sjö och grundvatten och av den anledningen finns det olika alternativ som vi erbjuder inom gruppen bergvärmepumpar. Tack vare din bergvärmepump kan du sänka kostnaden för uppvärmningen av din fastighet med upp till 80% och det här är det i särklass effektivaste sättet att spara energi för uppvärmningen av ditt hus.

Det här är helt enkelt ett otroligt enkelt, tryggt och prisvärt sätt att värma upp ditt hus eller annan fastighet. Våra bergvärmepumpar täcker hela ditt behov av värme och tappat varmvatten även en kylig vinterdag och på sommaren används samma system för att få det behagligt och svalt i ditt hus.

Bergvärmeinstallation är lösningen

Avanza Bank gjorde en undersökning sommaren 2012 visade att värdet på en fastighet ökar med i snitt 147 000 kronor och eftersom kostnaden för bergvärmeinstallation ligger på ungefär 100 000–150 000 så kan en svensk husägare idag alltså tjäna in kostnaden för installation av bergvärme tack vare ett ökat värde på huset.

För många är frågan om bergvärme ekonomi och det här är vi medvetna om och har därför arbetat fram en tjänst för installation av bergvärmepump som är trygg, enkel och kostnadseffektiv. Vi vill att du som kund ska känna är vi som företag gör allt vi kan för att få till det absolut bästa resultatet för ditt hus.

Tidigare skrev vi om att vi arbetar med en vilja att erbjuda en enkelhet gentemot våra kunder och även om installation av bergvärmepump många gånger kan vara omfattande ger bergvärme och trygg och omfattande energiförsörjning för en lång tid framöver och därför menar vi att bergvärme är lösningen och då pratar vi inte bara ur ett ekonomiskt perspektiv.

Bergvärme

Bergvärme är ett enkelt sätt att värma upp huset

Hur svårt det än kan tänkas till en början se ut är bergvärme ett otroligt enkelt sätt att värma upp huset och vi har inom företaget flertalet gånger sett vilken stor skillnad det gör för både plånboken och miljön. När ditt bergvärmesystem är installerat och klart behöver det näst intill inget underhåll och själva pumpen kommer vara fullt fungerande i minst 15 år och ibland mer därtill med enklare service som vi självklart erbjuder.

Bergvärmepumpen har en tidsbestämd livslängd och när den väl behöver bytas ut behövs ingen ny borrning göras utan samma hål används och en ny pump installeras. Själva borrhålets livslängd är över 100 år så bergvärme är verkligen ett tryggt och enkelt sätt att värma upp din fastighet på.

Energirör i Borås har över 25 år erfarenhet av att utföra bergvärmeinstallationer och vi sticker ut tack vare vår långa erfarenhet och vi vet vad som krävs för att du som kund ska känna dig nöjd med ditt val av installatör. Har du ett hus med radiatorer eller golvvärme och känner dig nyfiken på bergvärme är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.